Elindult a webáruház!

Kedves látógatóim!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy hosszas munkálatok után elkészült Magyarország első és egyetlen faragott gyertya webáruháza! Jelenleg több mint 225 különböző faragott gyertya közül lehet választani és ez még csak a kezdet!

 

Ebben a bejegyzésben a webáruház működésével kapcsolatos információkat gyűjtöm össze. 
A megvásárolható gyertyák kategóriái nem sokat változtak, az eddigi S, M, L, XL, szál és gömbgyertyák mellett megjelent az egyedi gyertyák kategóriája is.

Az S méretű gyertyák között 16 különböző színvilágú gyertya vásárolható meg 4 különböző faragásmintával, úgy mint:

 • Klasszikus
 • Masnis
 • Csavart 
 • Egyedi felirattal

Fontos! Az egyedi felirattal rendelt gyertyáknál fontos kiemelnem, hogy a gyertyára szánt feliratot a vásárlónak a vásárlás véglegesítésénél a megjegyzés mezőbe szükséges megadni, figyelve a helyesírásra és minden írásjelre! 

Az M méretű gyertyák között szintén 16 különböző színvilágú gyertya vásárolható meg 3 különböző faragási típussal:

 • Klasszikus
 • Masnis
 • Egyedi felirattal

Az L méretű gyertyák fonott faragásmintával készülnek, 15 különböző szín közül válaszhatunk.

Az jelenleg legnagyobb XL méretű gyertyák kategóriájában szintén 15 színű gyertyát találunk, itt is 3 különböző faragási mintával:

 • Klasszikus
 • Masnis
 • Egyedi felirattal

A Szálgyertyáim 17 színben 2 különböző faragási mintával állnak rendelkezésre:

 • Klasszikus
 • Csavart

A nagy népszerűségnek örvendő Gömbgyertyáknál más a helyzet, 5 különböző színben S, M és L méret szerint választhatunk közülük.

Ez összesen 221 különböző faragott gyertya, melyeket folyamatosan igyekszem egyre több példányban elkészíteni, hogy raktárról elérhetőek legyenek. Aggodalomra semmi ok, az utánrendelt termékeket is igyekszem a leghamarabb, általában néhány munkanap alatt elkészíteni! 

Bízom benne, hogy mindenki megtalálja a neki tökéletes faragott gyertyát ebben a széles választékban, és megnyugtatásul üzenem, ennél még több gyertya is lesz. 🙂

Fontos! Mindenkit szeretnék megnyugtatni, aki a webáruházat böngészve úgy érzi, hogy nincs számára megfelelő gyertyám. Ugyanis előfordul egyes esetekben (például esküvő), hogy az adott dekoráció megkíván egy egyedi színvilágot, amire természetesen van lehetőség bármelyik méretű gyertyámnál. Ilyenkor nincs más teendő, mint a kapcsolat fülön keresztül egy üzenet formájában leírni az elképzeléseidet, kívánságaidat. A részletek egyeztetését követően természetesen ugyan olyan lelkesedéssel készítem el, mint bármelyik gyertyámat!

Hamarosan felkerülnek az áruházba az Angyalos gyertyák, melyek szintén külön kategóriát érdemelnek. 

Az Egyedi gyertyák egy nagyon változatos termékkategória, hiszen mindig itt lesznek elérhetőek az aktuális ünnepi gyertyáim, mint most például a HÚSVÉTI faragott tojásgyertya. A legújabb megvásárolható gyertyákat külön kiemelem a weboldal több pontján is, senki sem fog lemaradni róluk. 

Egyetlen kategórát nem említettem még, ami egy újdonság, mégpedig a Kedvezményes csomagok! Itt, az amúgy is gyakran együtt vásárolt gyertyáimhoz lehet kedvezményesen hozzájutni, mint például jelenleg a HÚSVÉTI tojásgyertyákhoz párban. Sok kedvezményes csomagot tervezek még összeállítani, ehhez egy kis időre van szükségem, biztos vagyok benne, hogy mindenki örülni fog nekik! 🙂

Elfogyott
Elfogyott
-17%
Elfogyott
5.980 Ft 4.990 Ft

Egy két hasznos tipp a webáruházban való navigáláshoz. A termékkategóriákon kívül adott a lehetőség a termékek szűrésére:

 • Szín alapján, ahol miután akár több színt is kiválasztottatunk, azokat a gyertyákat mutatja az áruház melyekben a megjelölt színek megtalálhatóak
 • Ár alapján is könnyedén szűrhetünk
 • Címkékre kattintás után egymás mellé rakhatjuk például az azonos színvilágú gyertyákat
 • Minden termék további információjánál megtalálható tulajdonságok is segítségünkre lehetnek, ha például speciális esetben azon gyertyák közül szeretnénk választani, melyek lakkozottak, vagy épp adott tömegűek!

 

Szeretnék kedveskedni azon látogatóimnak, akik végig olvasták a bejegyzésemet egy kuponnal! 

A lent látható kupont bárki felhasználhatja március végéig bármely raktáron lévő gyertyám vásárlásakor, ahol 10% kedvezményre jogosítja fel a vásárlót akár több gyertya vásárlása esetén 🙂 (A kedvezmény az esetleges szállítási költségekre nem vonatkozik)

Ez a te kuponod:

A kupon felhasználása nagyon egyszerű, miután a kosárba helyeztük a megvásárolandó gyertyákat, a Kosár vagy a Pénztár oldalak bármelyikén megadhatjuk a kuponunkat és azonnal jóváíródik a kedvezményünk.

Minden kedves látogatótól és vásárlótól várom a visszajelzéseket a megvásárolt termékek értékelésének formájában, ezen kívül pedig arra kérnék mindenkit, hogy amennyiben észrevétele vagy kritikája támad a webáruházzal kapcsolatban a bejegyzés alá egy komment formájában jegyezze le azt, el sem hinnétek mekkora segítség számomra minden egyes visszajelzés! 

Kellemes barangolást kívánok mindenkinek az Őrségi Faragott Gyertyák világában!

Boglárka

2 thoughts on “Elindult a webáruház!

  • Boglárka
   Boglárka says:

   Köszönöm! Égetve is csodálatosak, de megértem, ha valaki sajnálja meggyújtani. 🙂
   ITT azért van egy kis leírás, az ajánlott égetésről annak érdekében, hogy minél tovább megőrízze a gyertya a külső formáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük