Babáváró, babaköszöntő faragott gyertya??? És tényleg!

Különleges alkalomra különleges ajándékot, nemde?

Különleges alkalom: gyermek születése.
Különleges ajándék: kézzel faragott gyertya.
Még különlegesebb ajándék: kézzel faragott gyertya egyedi táblával.

Ebben a bejegyzésben a babaköszöntő gyertyáimat szeretném bemutatni, és a továbbiakban röviden kifejtem a miérteket, a lehetőségeket, és a hogyanokat.

Biztos vagyok benne, hogy van az ismeretségi körödben olyan kismama, aki hamarosan már a kezében tarthatja gyermekét. Azért ez egy nem mindennapi esemény a család életében. Mindenki látni akarja a kisbabát és persze édesanyját is. Aki teheti, már a kórházba ellátogat, de a család elkövetkező heteiben biztosan sok vendégre lehet számítani.

Amúgy sem illik üres kézzel vendégségbe érkezni, no de ilyenkor aztán mindenki igyekszik valami végtelenül cuki és/vagy hasznos holmival előállni a nem mindennapi alkalomból adódóan.

Ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmedet egy szerintem nagyon egyedi lehetőségre:  a babaváró vagy babaköszöntő faragott gyertyáimra, amit én készítek egyedül az országban. 

Az itt látható gyertyáimból igyekszem mindig készleten tartani, hogy igény esetén a lehető leghamarabb küldhessem.

Azonban van még egy nagyszerű lehetőség!
Ez pedig egy teljesen egyedi gyertya, amit a megszületett kisbaba adataival készítem el.

A születést követően megbeszéljük, hogy pontosan mi kerüljön a táblácskára. Igény esetén ráírom a baba születési adatait, de egy szép idézettel, kedves köszöntővel vagy néhány jókívánsággal is olyan ajándékot adhatsz át, amit bizony máshol nem lehet beszerezni.
A rendeléseknél mindig igyekszem a gyors munkára, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy mire az édesanya hazaér az új családtaggal és meg tudod látogatni őket otthonukban, bár a kezedben tarthatod a babaköszöntő gyertyádat.

Néhány babaköszöntő gyertyát készítettem eddig, és a visszajelzések alapján az édesanyáknak eszük ágában sem volt meggyújtani azt. Inkább eltették emlékbe, vagy kitették egy polcra otthon, hogy ránézve felidézzék ezeket a pillanatokat.
És mi lesz ha mégis meggyújtja? Én őszintén ha beleképzelem magamat a szituációba, azt hiszem, hogy a gyermek születésnapján gyújtanám meg a gyertyát. Akár minden éveben! Ugyanis ha 1-1 órát égetitek ezeket a gyertyákat, akkor a külsejét nagyon sokáig meg fogja őrizni, és nem kell attól tartani, hogy rögtön elfolyik a külső felülete. Ha érdekel, hogyan égesd a gyertyáimat annak érdekében, hogy minél tovább megőrízze formáját, kattints ide.

Ezt a gyertyát egy barátnőmnek készítettem tavasszal.
Azt mondta, hogy soha nem fogja meggyújtani, annyira szép emlék.

Végül a képekre kattintva találod a gólyás gyertyákat:

Ha pedig egyedi gyertyával szeretnél kedveskedni, akkor ide kattintva tudod velem felvenni a kapcsolatot, hogy pontosítsuk a részleteket.

Boglárka

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük