Babáváró, babaköszöntő faragott gyertya??? És tényleg!

babagyertya faragott gyertya kézműves babaajándék babaköszöntű kisfiú gyertya

Különleges alkalomra különleges ajándékot, nemde?

Különleges alkalom: gyermek születése.
Különleges ajándék: kézzel faragott gyertya.
Még különlegesebb ajándék: kézzel faragott gyertya egyedi táblával.

Ebben a bejegyzésben a babaköszöntő gyertyáimat szeretném bemutatni, és a továbbiakban röviden kifejtem a miérteket, a lehetőségeket, és a hogyanokat.

Biztos vagyok benne, hogy van az ismeretségi körödben olyan kismama, aki hamarosan már a kezében tarthatja gyermekét. Azért ez egy nem mindennapi esemény a család életében. Mindenki látni akarja a kisbabát és persze édesanyját is. Aki teheti, már a kórházba ellátogat, de a család elkövetkező heteiben biztosan sok vendégre lehet számítani.

Amúgy sem illik üres kézzel vendégségbe érkezni, no de ilyenkor aztán mindenki igyekszik valami végtelenül cuki és/vagy hasznos holmival előállni a nem mindennapi alkalomból adódóan.

Ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmedet egy szerintem nagyon egyedi lehetőségre:  a babaváró vagy babaköszöntő faragott gyertyáimra, amit én készítek egyedül az országban. 

Az itt látható gyertyáimból igyekszem mindig készleten tartani, hogy igény esetén a lehető leghamarabb küldhessem.

Azonban van még egy nagyszerű lehetőség!
Ez pedig egy teljesen egyedi gyertya, amit a megszületett kisbaba adataival készítem el.

babagyertya faragott gyertya kézműves babaajándék babaköszöntű kisfiú gyertya

A születést követően megbeszéljük, hogy pontosan mi kerüljön a táblácskára. Igény esetén ráírom a baba születési adatait, de egy szép idézettel, kedves köszöntővel vagy néhány jókívánsággal is olyan ajándékot adhatsz át, amit bizony máshol nem lehet beszerezni.
A rendeléseknél mindig igyekszem a gyors munkára, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy mire az édesanya hazaér az új családtaggal és meg tudod látogatni őket otthonukban, bár a kezedben tarthatod a babaköszöntő gyertyádat.

Néhány babaköszöntő gyertyát készítettem eddig, és a visszajelzések alapján az édesanyáknak eszük ágában sem volt meggyújtani azt. Inkább eltették emlékbe, vagy kitették egy polcra otthon, hogy ránézve felidézzék ezeket a pillanatokat.
És mi lesz ha mégis meggyújtja? Én őszintén ha beleképzelem magamat a szituációba, azt hiszem, hogy a gyermek születésnapján gyújtanám meg a gyertyát. Akár minden éveben! Ugyanis ha 1-1 órát égetitek ezeket a gyertyákat, akkor a külsejét nagyon sokáig meg fogja őrizni, és nem kell attól tartani, hogy rögtön elfolyik a külső felülete. Ha érdekel, hogyan égesd a gyertyáimat annak érdekében, hogy minél tovább megőrízze formáját, kattints ide.

Ezt a gyertyát egy barátnőmnek készítettem tavasszal.
Azt mondta, hogy soha nem fogja meggyújtani, annyira szép emlék.

Végül a képekre kattintva találod a gólyás gyertyákat:

babagyertya, kismama ajándék, kézműves ajándék, újszülött ajándék, faragott gyertya
gyertya babagyertya, újszülött gyertya, babaváró ajándék, babajándék, kismamaajándék, anyuka ajándék, faragott gyertya, kézműves ajándék

Ha pedig egyedi gyertyával szeretnél kedveskedni, akkor ide kattintva tudod velem felvenni a kapcsolatot, hogy pontosítsuk a részleteket.

Boglárka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük