Anyák napi látogatás helyett

Megoldás az anyák napi köszöntésre személyes látogatás helyett!

Idén sokan nem tudják személyesen felköszönteni az édesanyjukat Anyák napján. A hirtelen kialakult koronavírus okozta védelmi korlátozásokból kifolyólag mindannyian igyekszünk a személyes találkozásainkat minimálisra csökkenteni.

Ha idén te is azok közé tartozol, akik nem tudják személyesen megölelni az édesanyjukat, vagy a nagymamájukat, valami olyan meglepetésre van szükséged, ami végigsegíti őket ebben a rendkívüli időszakban. Biztosan van néhány bíztató kedves szavad, gondolatod számukra! Foglald ezeket gyertyába!

Az egyedi feliratos faragott gyertyáim pont arra hivatottak, hogy kedves üzeneteket közvetítsenek. A nők imádják a gyertyákat, a faragott gyertya pedig kézműves mivoltából adódóan nem hétköznapi darab.
Nem tudod átadni a gyertyát? Küldd egyből a csomagot a megajándékozottnak! A csomag nem tartalmazza a számlát, hiszen azt e-mailben fogod megkapni. A GLS futárszolgálat oda szállítja a gyertyádat, ahova szeretnéd! 🙂

Hogyan tudsz rendelni?

  1. kiválasztod a gyertya méretét
  2. kiválasztod a gyertya színét
  3. a gyertyára kattintva, a „FELIRAT” mezőbe beírod, hogy pontosan mi az, amit szeretnél a gyertyán viszont látni
  4. véglegesíted a rendelést

Figyelem! Értelemszerűen a felirat nagysága a gyertya méretétől függ. A rendelés leadásánál annyi karaktert (150-500) tudsz megadni a kiválasztott gyertyánál amennyit ízlésesen el tudok helyezni a gyertyán.

Tekintsd meg a rendelhető egyedi feliratos gyertyákat:

Ha nem csak az egyedi feliratos gyertyák érdekelnek, kattints ide és nézd meg mit ajánlok még! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük