Én már adtam gyertyát anyukámnak, most rajtad a sor!

Mivel már évek óta gyertyafaragással foglalkozom, így el tudjátok képzelni, hogy mennyi gyertyája lehet az anyukámnak (és minden családtagomnak). Az első darabokat elajándékoztam a családi és a baráti körben. Később amikor már kezdtem belejönni, akkor pedig azért ajándékoztam a gyertyáimat, mert már teljes mértékben elégedett voltam a termékeimmel.

Ebből adódóan már nem okoznék meglepetést, egy újabb gyertyával, így mindig valami mást kell kitalálnunk a testvéreimmel közösen Anyák napja előtt.

Te viszont meglepheted Édesanyádat vagy Nagymamádat egy ilyen kézműves gyertyával, ami kifejezetten ebből az alkalomból és nekik készül.

Ha többen vagytok testvérek, akkor ajándékozzátok meg Őt közösen! Erre a legalkalmasabbak az egyedi feliratos gyertyáim, melyre bármilyen szöveget el tudok helyezni. Akármerre fúj is benneteket a szél, ott lesz a gyertya, amely emlékezteti Édesanyátokat a gyermekeire, és a közös családi szeretetre.

Érdekelnek a faragott gyertyák? Kattints ide még több információért!

„Anyák napjára tettem fel a koronát a három gyönyörűen megmunkát csodagyertyával. Szem nem maradt szárazon… Azóta is nagy becsben tartják!”

N. Nikolett, Csetény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük