Egyedi feliratos faragott gyertyák rendelésének menete

Születésnap, névnap, keresztelő, Valentin nap, Anyák napja, ballagás, köszönőajándék, hálaajándék, babaszületés- és látogatás, házasságkötés, nászajándék, diplomaosztó, Karácsony, évfordulók, vallási események, … még hosszasan sorolhatnám azt azokat rendkívüli alkalmakat és eseményeket melyre rendszeresen készítek egyedi felirattal ellátott faragott gyertyákat.

Ha te is szeretnél egyedi felirattal ellátott gyertyát rendelni, kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Válaszd ki a gyertya méretét!
 2. Válaszd ki a gyertya színét!
 3. A kiválasztott gyertyára kattintva, a „FELIRAT” mezőbe beírod, hogy pontosan mi az, amit szeretnél a gyertyán viszont látni!
  • Ügyelj az apró részletekre is, mint kis- és nagybetűk, írásjelek, stb.!
  • Csak annyi karaktert (150-500) tudsz megadni a kiválasztott gyertyánál a „felirat” mezőbe, amennyit ízlésesen el tudok helyezni a gyertyán (a gyertya méretétől függ).
 1. Véglegesíted a rendelést

 

Egyéb tudnivalók:

 • Az egyedi feliratos gyertyák elkészítését 14 munkanapra vállalom, sürgős rendelés esetén válaszd az expressz elkészítést!
 • Ha szeretnél logót/ábrát/jelképet, vagy arany/ezüst gyűrűket is a gyertyára, kérlek e-mailben egyeztessük a részleteket! (info@faragottgyertya.hu)
 • Az egyedi feliratos gyertyákról minden esetben küldök képet e-mailben, mielőtt átadnám a csomagot a futárnak.
 • Ha az ajándék gyertyát egyből a megajándékozottnak küldenéd, akkor a szállítási címhez az ő címét add meg. Ez esetben a rendelés megjegyzéseként tüntesd fel a címzett telefonszámát is, hogy a futár elérje, ha szükséges. A számla nem lesz a csomagban, az rendelésnél megadott e-mail címre fog érkezni elektronikusan!
 • Ha nem találsz olyan színvilágú gyertyát, amilyet szeretnél, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztessük mi az, amire szükséged van!

 

Most, hogy már mindent tudsz, tekintsd meg az egyedi feliratos gyertyáimat:

S méret (jelenleg nem rendelhető) M méretű gyertyák XL méretű gyertyák

Kérdésed maradt? Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük