Hogyan válaszd ki a nászajándék gyertya színét?

Azt gondolom, hogy egy elegáns hófehér gyertyával biztosan nem tudsz mellé lőni! Ha szeretnéd fokozni a pompát, akkor a fehér gyertyák esetében még fehér, arany vagy ezüst gyöngyökkel is tudom díszíteni.

Ha a színesebb ajándékot preferálod, akkor rengeteg lehetőség áll előtted:

Amennyiben van ismereted arról, hogy milyen lesz az esküvő dekorációja (pl. levendula, vagy barack színű), akkor célszerű egy ilyen színvilágú gyertyát rendelned, hogy sok-sok év múlva is visszaidézhesse a nagy napot. Gyakran már a meghívón is visszaköszönnek az esküvői dekoráció színei. Ha nem tudsz erről semmit, ne aggódj, rengeteg még a lehetőség! 🙂

Ha közelről ismered a menyasszonyt, akkor biztosan tudod, hogy mik a kedvenc színei. Sokan neki kedveznek, és olyan gyertyát rendelnek, ami a menyasszony kedvenc színeit idézi.

 

Ha ismered az otthonukat, akkor egyenesen megrendelheted azt a gyertyát, ami a beillik a  nappaliba. Próbáld felidézni a falak, bútorok, függönyök, szőnyegek színvilágát.
Ha ennyire nem akarsz belemerülni a színekbe, akkor javaslom a barnás, drappos, bézs árnyalatú gyertyákat, mert azok biztosan passzolnak minden otthonba.

 

Végül egy titok: tapasztalataim és a visszajelzések alapján akkor is nagy örömet lehet szerezni a gyertyával, ha pont nem találod el a megajándékozott kedvenc színét! Egyrészt, ő nem is tudja, hogy mikből lehetett választani, másrészt annyira különleges a névre szóló ajándék, hogy senki nem fogja azt mondta, hogy ez neki nem tetszik! 🙂 Ha bizonytalan vagy, akkor kerüld az élénk színeket és válaszd a fehér vagy más semleges hangulatú gyertyát!

Készen állsz a gyertya kiválasztására?

Megnézem az M méretű gyertyákat Megnézem az XL méretű gyertyákat

Miért válassz faragott gyertyát nászajándékba? Kattints ide további információkért!

Kérdésed maradt? Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük