Május első vasárnapja: egy csodálatos alkalom, hogy megünnepeljük az Édesanyákat és megköszönjük mindazt, amit nem is lehet igazán megköszönni!

Jó helyen jársz, ha szeretnéd meglepni édesanyádat/nagymamádat valami nem mindennapi ajándékkal! Máris mutatok néhány gyertyát tavalyról:

Hogy miért faragott gyertya?

  • Mert különleges, ritka kézműves munka eredménye, melyet egy magyar lány készít.
  • Mert a nők imádják a gyertyákat!
  • Mert a megszokott ajándékoktól teljesen eltérő, gondolj csak bele: virágra biztosan számít Édesanyád, de egy olyan gyertyára, ami csak neki készül el, már kevésbé.
  • Mert a feliratos gyertyáimra bármilyen szöveget el tudok helyezni, így lesz igazán személyre szóló az ajándékod!
  • Mert maradandó! A legtöbben meg sem gyújtják a gyertyáimat, ám ha mégis, akkor sem fog szétolvadni a méreteiből adódóan! (Többet az égetésről itt találsz!)
  • Mert testvérekkel közösen is tudtok gyertyát csináltatni úgy, hogy akár mindannyiótok neve rákerüljön!

Hogyan válassz?

Gyorsan eligazítalak, nehogy eltévedj a sok-sok gyertya között! 🙂

Egyedi feliratos gyertyák:
3 méretben, számtalan színben és mérettől függően 150-300-500 karakternyi szöveggel is megrendelheted, így személyes üzenet vagy egy szép idézet is rákerülhet az ajándékodra!

Megnézem az egyedi feliratos gyertyákat

Virágos gömbgyertyák:
3 méretben, különböző színekkel

Megnézem a gömbgyertyákat

Hagyományos faragott gyertyák:
3 méretben, különböző színekkel

Megnézem a hagyományos gyertyákat

Amit én ajánlok:

Ha megfogadod az ajánlásomat, akkor az egyedi feliratos gyertyák valamelyikét válaszod, olyan színben, amit Édesanyád vagy Nagymamád szeret. Ha bizonytalan vagy a színekkel kapcsolatban, akkor se félj, hiszen egy ilyen különlegességre nem fogja azt mondani, hogy nem tetszik neki! 🙂

Miért rendeld meg minél előbb, azaz MOST?
Ez egy kis vállakozás, egy személyben látok el minden teendőt. Ebből adódóan korlátozott a kapacitásom is. Az előző évek tapasztalatai alapján anyák napja előtt csaknem akkora a kereslet a gyertyáimra, mint Karácsony idején. Kérlek biztosítsd be magad azzal, hogy mielőbb leadod a rendelésedet, és ne várd meg, míg nem tudom több gyertya elkészítését elvállalni!

Nem tudsz választani?

Arra az esetre, ha semmiképpen sem tudsz választani, van egy jó hírem! Márciustól elérhetőek  a faragottgyerta ajándékutalványok 5-10 ezer Ft-os összegben. Egy ilyen megvásárlásával édesanyád kezében a lehetőség, hogy töviről-hegyire átbogarássza a webáruházban található rengeteg gyertyát, és kiválasztja magának a számára legkedvesebbet!

Még mindig bizonytalan vagy?
Hadd segítsek Neked! Jelezd itt  kérdésedet vagy problémádat és felveszem veled a kapcsolatot! 🙂

Információk a koronavírus idejére:

A szalafői faragott gyertya műhelyem zavartalanul működik. Egy személyben látok el minden feladatot a lakóhelyemen, így bármilyen korlátozás ellenére zavartalanul tudok dolgozni, tehát rendelhetőek a gyertyáim. A házhozszállítást a GLS Hungary futárszolgálat végzi, az általam feladott csomagok várhatóan a következő munkanapon kézbesítésre kerülnek! Erről minden esetben küldök tájékoztató e-mailt.
Kérlek, amennyiben teheted, előre az utalást válaszd a rendelésed leadásánál!
Ha kerülöd a megajándékozottal a személyes találkozót, add meg a szállításhoz a megajándékozott címét, így egyenesen neki fogja vinni a futár a csomagot. Célszerű telefonszámnak is a címzettét megadni a rendelésnél, mert ez rákerül a csomagra, és szükség esetén a futár eléri a címzettet. A számla nem lesz a csomagban, hiszen e-mailben küldöm neked!