Nászajándék

Ha esküvőre vagy hivatalos, akkor biztosan készülsz valami ajándékkal. A mai világban azonban már a legtöbbet akkor tudunk segíteni, ha pénzt adunk az ifjú párnak. Ha szeretnél mégis valami maradandó, személyre szóló meglepetéssel is kedveskedni, akkor remek ötlet egy jól kiválasztott faragott gyertya. Bár a gyertyáimat leginkább dísznek vásárolják, és sokszor meg sem gyújtják, én mégis bíztatok mindenkit, hogy legalább alkalomszerűen égesse a faragott gyertyákat. Nászajándék esetén pl. a házassági évfordulókon meg lehet gyújtani 1-1 órára. Így hosszú-hosszú évekig az otthonuk dísze lehet!

A színek tekintetében nagyon széles a választék. Ezeket a szempontokat veheted figyelembe a színválasztásnál:

  • az esküvő dekorációja (általában már a meghívó is ezt tükrözi)
  • a menyasszony kedvenc színei
  • milyen színek illenek az otthonukba/nappalijukba

Mielőtt azonban kétségbe esnél a színeket illetően, hadd áruljam el neked, hogy szép és különleges annyira bármelyik gyertyám, hogy ha véletlenül nem találod el a kedvenc színeket, akkor is örömöt fogsz vele okozni! Ha bizonytalan vagy, akkor egy szép hófehér gyertyával nem tudsz mellé lőni!

A legtöbb esetben nevek, dátum és gyűrűk kerülnek a gyertyára. De természetesen bármit rá tudok írni, így akár egy idézet, jó kívánság is rákerülhet.

2 méret közül tudsz választani:

17 cm magas, 700 g-os faragott gyertya: 11990.- Ft

23 cm magas, 900 g-os faragott gyertya: 16990.- Ft

Ha szeretnél rá arany vagy ezüst gyűrűket, annak 750.- Ft a költsége.
Ha gyöngyös (arany, ezüst, fehér) díszítést is kérsz rá, akkor 500.- Ft-tal számolj még.

Standard elkészítési idő 2 hét, expressz elkészítési idő 1 héten belül, házhozszállítás 1 munkanap.

Tekintsd meg a galériát, ahol biztosan találsz olyan gyertyát, ami megtetszik és segít a választásban!

Felirattal készült szettek 2 méretben rendelhetőek:

17 cm magas, 700 g-os gyertya 2 db szálgyertyával: 17970.- Ft

23 cm magas, 900 g-os gyertya 2 db szálgyertyával: 22970.- Ft

Ha gyöngyökkel (arany, ezüst, fehér) is szeretnéd, hogy díszítsem a gyertyákat, akkor 1000 Ft/szett költséggel számolj.
Ha szeretnél arany vagy ezüst gyűrűket is a gyertyára (csak feliratos gyertyákra kérhető, akár szöveg nélkül), akkor 750.- Ft költséggel kalkulálj.

Standard elkészítési idő 2 hét, expressz elkészítési idő 1 héten belül, házhozszállítás 1 munkanap.

Gyertya ceremónia

A szertartás része lehet a gyertya ceremónia, melynek során egy-egy szálgyertyával meggyújtotok egy harmadik gyertyát, ami a közös életetek és az együtt őrzött tüzet szimbolizálja. Ugye, hogy megérdemel ez a pillanat egy elegáns gyertya szettet?

Ha beltéren lesz a szertartás, akkor bátran ajánlom a gyertyaceremóniát. Kültéri esküvő esetén az időjárást befolyásolhatja, hogy meg lehet-e gyújtani a gyertyákat (eső, szél).

A színek tekintetében nagyon sokfélét tudok készíteni. Általában az esküvő dekorációjának színeihez igazítom. De lehet a ti kedvenc színeitekből is, vagy egy olyan kollekció, ami az otthonotokban jól fog mutatni, hiszen a gyertyák (főleg a nagy) nagyon sokáig égethető. Javaslom, hogy alkalomszerűen, pl. házassági évfordulók alkalmával gyújtsátok meg 1-1 órára. Így hosszú-hosszú évekig emlékeztet majd benneteket az esküvőtök napjára.

Kedveltek azok a gyertya szettek is, amikor a két szálgyertya különböző színű, és a nagyobb (középső) gyertya pedig mind a két színt magába foglalja.

Felirat nélküli gyertya szettek 2 méretben rendelhetőek:

17 cm magas, 900 g-os gyertya (fonott mintával) + 2 szálgyertya: 15970.- Ft

23 cm magas, 900 g-os gyertya (klasszikus vagy masnis mintával) + 2 szálgyertya: 18970.- Ft

Gyertyafény keringő

A gyertyafény keringő  az esküvő egyik fénypontja: gyertyafénybe borul az egész táncparkett. Még lenyűgözőbb a tánc, ha egyedi gyertyákat választotok! A keringőhöz a szálgyertyáimat ajánlom, melyet különböző színekben és faragással tudok elkészíteni.

A szálgyertyák ára 2990.- Ft/ db. Min. 10 darab vásárlása esetén mennyiségi kedvezményt adok egyedi árajánlattal.

Standard elkészítési idő 2 hét, expressz elkészítési idő 1 héten belül, házhozszállítás 1 munkanap.

Dekoráció / asztaldísz

Ünnepi asztal nincsen gyertya nélkül! Az esküvői pompához pedig végképp elengedhetetlen a gyertyafény. Asztaldísznek ajánlom a hattyú gyertyáimat párban, illetve lehetőség van egyéb faragott gyertyák rendelésére is többféle méretben, formában, felirattal és számtalan színkombinációban. Javaslom, hogy ha el tudod képzelni, hogy az esküvőtök fényét a legünnepibb gyertyák emelik, akkor keress fel elérhetőségeimen, hogy megbeszéljük lehetőségeket.

Min. 10 db faragott gyertya rendelése esetén mennyiségi kedvezményt adok.

Standard elkészítési idő 2 hét, expressz elkészítési idő 1 héten belül, házhozszállítás 1 munkanap.

Köszönőajándék

Mivel a köszönőajándékból minden vendég szokott hazavinni, így kisebb gyertyáimat ajánlom elsősorban. Rendelésre min. darabszámmal készítek egészen kicsi faragott gyertyákat is, melyek nem elérhetőek a webáruházban.
A színek tekintetében széles a választék, javaslom, hogy tükrözzék vissza az esküvő színvilágát és hangulatát.
Természetesen lehetőség van egyedi feliratos gyertyák rendelésére is, ez esetben bármilyen feliratot el tudok helyezni a gyertyán, így nem csak a színekkel lehet az esküvőtök hangulatát megjeleníteni a gyertyákon.

A kiemelt személyek részére, akik tényleg sokat segítettek nektek, hogy minden a helyére kerüljön a nagy napon, (szülők, testvérek, barátok, barátnők, koszorúslányok, tanúk, vőfély, szertartásvezető, stb.) különösen szép emlékajándék egy egyedi felirattal ellátott faragott gyertya. Ezeket több méretben készítem, és bármi rá tudok írni. Színben nagyon széles a választék. Javaslom, hogy tekintsd meg a webáruházam ezen gyertyáit.

Ha pedig más színvilágot szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy beszéljünk a lehetőségekről!

Min. 10 db faragott gyertya rendelése esetén mennyiségi kedvezményt adok.

Standard elkészítési idő 2 hét, expressz elkészítési idő 1 héten belül, házhozszállítás 1 munkanap.

Ha szeretnél egyedi gyertyát rendelni, kérlek a részletekkel kapcsolatosan keress fel az elérhetőségeim bármelyikén:

KAPCSOLAT