Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

A megrendelt faragott gyertyák szállítása a GLS futárszolgálatán keresztül történik. A rendelés véglegesítésekor a megrendelő köteles megadni a szállítási adatokat, melyek a következők:

  • név
  • cím
  • magyar telefonszám
  • e-mail cím

A megjegyzés mezőbe lehetőség van a futárnak szóló üzenet feltüntetésére.

A megadott adatokat a Európai Unió szabályázásának megfelelő módon és bizalmasan kezeljük, kizárólag a GLS futárszolgálatának továbbítjuk a megrendelt termék(ek) szállításához szükséges formában. A csomagok feladásáról és a kézbesítés napjáról e-mailben értesítjük a vásárlókat. A rendeléskor megadott telefonszámon a kézbesítő keresheti a címzettet. Sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanapon ismételten megkísérlik a csomag kiszállítását.

 

A szállítással megrendelt termékek fizetésére 2 lehetőséget kínálunk:

  1. előre utalás
  2. utánvétes fizetés

Előre utalás esetén a szállítási költséget a megrendelt termék(ek) összegével együtt a visszaigazoló e-mail-ben kapott utalási információk alapján 3 munkanapon belül kérünk rendezni. A rendelés a teljes összeg beérkezését követően végleges.

Amennyiben utánvéttel történik a termék(ek) megrendelése, szállítási díjat a rendelés összegével együttesen a csomag átvételekor készpénzzel fizet a megrendelő a kézbesítőnek.

 

A termékek kiszállítására/átvételére 3 lehetőséget kínálunk:

  1. házhoz történő szállítás
  2. GLS ponton történő átvétel
  3. személyes átvétel (9942 Szalafő, Templomszer 11.)

Személyes átvételre Szalafőn van lehetőség. Ha a megrendelt gyertya elkészült, időpontegyeztetés után átvehető.

 

Szállítási díjak:

ELŐRE UTALÁS

UTÁNVÉT

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

1490.- Ft

1890.- Ft

Szállítás GLS Csomagpontra

1490.- Ft

1890.- Ft

 

A rendelés véglegesítésekor az összes szállítási és fizetési lehetőséget felkínáljuk Önnek, és a megfelelő kiválasztásával a szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendeléséhez!